The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

INTERNETICS MONTHLY REVIEW - Martie 2017

Articol / 06 Apr 2017 / INSTITUTE.RO
  • INTERNETICS MONTHLY REVIEW - Martie 2017
1/1
Pentru că nu doar premiem inteligența digitală, ci o și căutăm în fiecare zi în feed-uri, newslettere, abonamente și tot ce mai oferă marele internet, ne-am gândit să vă arătăm noutățile care ne-au rămas în minte de la o lună la alta. Poate nu le știați, poate vă plac, poate ne mai trimiteți și voi altele.

Bjork - Notget

Bjork a lansat videoclipul piesei Notget de pe ultimul său album, Vinicultura, videoclip creat pentru VR. Seria de clipuri ale melodiilor extrase de pe Vulnicura a culminat cu o expoziţie în realitate virtuală la 360 de grade, "Bjork Digital"



Mai multe detalii despre proiect aici

DEV.PLAY 2017 by RGDA

Singura conferință românească dedicată industriei de game development revine la București pentru o nouă ediție. DEV.PLAY va avea loc în perioada 11-12 septembrie 2017, la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City, București. 

După ce ediția din 2016 a pus, în fața celor peste 300 de participanți, 46 de speakeri din 9 țări europene și Statele Unite, ediția din 2017 a conferinței are deja confirmați o serie de speakeri internaționali de la cele mai importante companii si studiouri de pe piața dezvoltatorilor de jocuri. Printre numele deja confirmate se numără Jeferson Valadares, Eric Seufert, Scott Humphries, Dave Pimm și Martine Spaans. 



Mai multe detalii aici

Samsung Galaxy S8 si S8+

Samsung a lansat Samsung Galaxy S8 și Samsung Galaxy S8+ inclusiv în România. Telefoanele vor fi disponibile de pe 28 aprilie pe piața locală.



Mai multe detalii aici.

Ziua nesfârșită a lui Giraf

MullenLowe si Zizin au lansat primul serial interactiv pe facebook. 



 
Mai multe detalii despre campanie aici.

Studiul AdBlocking România 2017

Media utilizatorilor de programe de tip adblock, care fac invizibile majoritatea formatelor publicitare online pe desktop, a crescut procentual cu peste 100%, de la 13.9 la 29.26% în ultimul an, conform studiului AdBlocking în România, realizat de TailWind în parteneriat cu Oriel, cu sprijinul IAB si BRAT.



Mai multe detalii aici.