The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Descoperă arta și animația în game development: ECHO School te așteaptă la Comic Con 2024

Articol / 18 Apr 2024 / Andra Mihai
  • Descoperă arta și animația în game development: ECHO School te așteaptă la Comic Con 2024
1/1
ECHO School, primul program de facultate în dezvoltarea jocurilor video din România, invită pasionații de artă și animație în jocuri video la East European Comic Con 2024, desfășurat la Romexpo, între 19-21 aprilie. La standul dedicat ECHO School, participanții vor avea ocazia să afle direct de la specialiștii din industrie ultimele noutăți în game development, detalii despre programele de licență, precum și activități dedicate viitorilor artiști în domeniu: sesiuni de perfecționare a portofoliilor artistice, respectiv posibilitatea de a urmări un artist digital în timp real.

Participarea ECHO School la Comic Con 2024 oferă ocazia pasionaților de jocuri video să exploreze oportunitățile educaționale și posibilitățile de carieră în domeniu. Sub îndrumarea experților din industrie, participanții vor avea ocazia să afle informații despre programele de facultate, admitere sau structura portofoliului în cadrul sesiunilor de Q&A de la standul școlii.

Activitățile pregătite de ECHO School includ:

- Sesiuni de analiză a portofoliilor în Artă și Animație

Sâmbătă, 20 aprilie, între orele 14:00 și  16:00, respectiv duminică, 21 aprilie, între 12:00 și 14:00, ECHO School oferă artiștilor emergenți oportunitatea de a primi feedback constructiv pe lucrările lor. În cadrul acestor sesiuni, reprezentanți recunoscuți din industrie, precum George Munteanu - Game Art Director Gameloft și Adrian Cruceanu - Art Director KillHouse, Owner RavenBit Studio, vor fi prezenți pentru a analiza portofoliile și a oferi sfaturi valoroase și direcții pentru îmbunătățirea lucrărilor prezentate.

- Artist in action

În a doua zi de eveniment, de la ora 11:00, vizitatorii vor avea șansa unică de a urmări un artist digital în acțiune, lucrând direct de la standul ECHO. Activitatea va fi proiectată pe un ecran, permițând tuturor participanților să urmărească procesul creativ și tehnica folosită în diverse programe de design.

Vă invităm să vă alăturați acestor sesiuni pentru a explora oportunitățile educaționale și profesionale dedicate artei în game development. Vă așteptăm la standul ECHO School pentru a descoperi mai mult și pentru a face pași importanți în cariera voastră!

Pentru mai multe informații despre ECHO School la Comic Con 2024, vă rugăm să consultați website-ul, aici