The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Design&After // When South meets North

Articol / 15 Mai 2017 / RDW team
  • Design&After // When South meets North
  • Design&After // When South meets Northwww.catalingeorgescu.com
  • Design&After // When South meets Northwww.catalingeorgescu.com
  • Design&After // When South meets NorthCatalin Vatra
  • Design&After // When South meets North
  • Design&After // When South meets Northwww.catalingeorgescu.com
1/6
Design&After își va transforma showroom-ul într-un laborator experimental de design interior, iar timp de opt zile, iubitorii de design interior vor putea explora universul creat de simbioza dintre creativitatea românească și cea scandinavă.

When South Meets North este un exercițiu de imaginație și inspirație ce își propune să sublinieze versatilitatea obiectelor de design românesc, dar și ușurința cu care acestea pot fi integrate în amenajarea interioară de tip nordic.

Dare to Rug, Mihai Manda, Alexandra Constantinescu, ALTO și Maria Decu & Mihai Dumitrache sunt protagoniștii acestei colaborări în cadrul căreia vor mixa nordul cu sudul, designul românesc cu cel scandinav. Fiecare dintre aceștia va crea un colț hygge și va demonstra că starea de bine nordică, atât de râvnită de mulți dintre noi, poate fi oferită și de designul românesc.



SAVE THE DATE!
  • 20 – 27 mai // luni – vineri: 11:00 - 19:00 // sâmbata: 11:00 - 16:00
  • Str. Mihai Eminescu, 50 - 54

  • Design&After
    este un magazin de design interior funcțional care aduce obiecte, mobilier și cadouri tocmai din țările nordice. Toate sunt atent selectate din portofoliile brandurilor scandinave îndrăgite, ca Greengate, Ib Laursen, Bloomingville, și se pliază perfect unei vieți hygge. Așa, orice casă va deveni „acasă”.