The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

creart // Expoziția „Orașe în dialog: București - Viena”

Articol / 12 Mai 2017 / RDW team
  • creart // Expoziția „Orașe în dialog: București - Viena”
  • creart // Expoziția „Orașe în dialog: București - Viena”
  • creart // Expoziția „Orașe în dialog: București - Viena”
  • creart // Expoziția „Orașe în dialog: București - Viena”
  • creart // Expoziția „Orașe în dialog: București - Viena”
  • creart // Expoziția „Orașe în dialog: București - Viena”Alex Barbulescu
1/6
„Orașe în dialog: București – Viena“ este un proiect expoziţional intercultural, care îşi propune un tandem artistic româno-austriac între artistele vizuale Mara Trifu şi Judith Saupper. Expoziţia va reuni lucrări care prezintă capitala României din perspectiva artistului austriac Judith Saupper şi capitala Austriei din perspectiva artistului român Mara Trifu.

Expoziţia va fi prezentată în perioada 23 mai ‒ 11 iunie 2017 la Galeria creart din București și în perioada 5 - 22 septembrie 2017 la Galeria ICR Viena.

Proiectul este realizat de Primăria Municipiului București prin creart - Centrul de Creație, Artă și Tradiție, în colaborare cu Institutul Cultural Român de la Viena și Forumul Cultural Austriac.



SAVE THE DATE!
  • 23 – 28 mai // 10:00 - 18:00 // Vernisaj: 23 mai, 19:00
  • Galeria creart - Piața Alexandru Lahovari, 7

  • creart – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti, serviciu public de interes local, aflat în subordinea Primăriei Municipiului Bucureşti, are misiunea de a răspunde nevoilor culturale comunitare prin oferirea unor servicii culturale diverse: festivaluri de muzică și de dans naționale și internaționale, concursuri, expoziții, târguri și ateliere de creație cultural-artistice. Activitatea instituției gravitează în jurul promovării și punerii în valoare a turismului cultural de interes local, a meșteșugurilor, obiceiurilor, tradițiilor populare și a valorilor culturale românești, dar și în jurul stimulării creativității în toate genurile culturale: literatură, muzică, artă populară, plastică, foto și cinematografică.