The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ECLECTICO STUDIO // I Can 't Get No Satisfaction

Articol / 17 Mai 2018 / RDW team
  • ECLECTICO STUDIO // I Can 't Get No Satisfaction
  • ECLECTICO STUDIO // I Can 't Get No Satisfaction
  • ECLECTICO STUDIO // I Can 't Get No Satisfaction
  • ECLECTICO STUDIO // I Can 't Get No Satisfaction
1/4
Expozitia intitulata 'I Can't Get No Satisfaction' propune o selecție de piese de design, obiecte de decor si lucrări de artă postmoderne, create de designeri si artisti celebri, majoritatea dintre ele fiind produse in italia in anii 80 si 90.

Vor fi expuse piese foarte rare, create de nume celebre precum Ettore Sottsass, Hans Hollein, Matteo Thun, Borek Sipek sau Massimo Iosa Ghini.



SAVE THE DATE!
  • 20 - 22 mai
  •    Vernisaj: 20 mai, 15:00 - 19:00 
       Program vizitare: 21 - 22 mai, 11:00 - 18:00
  • Strada Paris, 61A

  • Eclectico Studio este o galerie de design, specializată in comercializarea de mobilier, obiecte decorative si artă create de designeri / artisti celebri ai secolului 20.

    Selecția actuală a galeriei cuprinde piese rare de design postmodern, create mai ales in Italia aniilor 80 si 90.

    Fondata in Mai 2013 de catre Stefan Cosma, Eclectico Studio a fost prima galerie de design din secolul 20 in Bucuresti si isi serbeaza in acest an a 5-a aniversare.