The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

6 reprezentații Mal Radical la Teatrul Nou

Articol / 29 Iun 2023 / Andra Mihai
  • 6 reprezentații Mal Radical la Teatrul Nou
1/1
În perioada 7-9 iulie la Teatrul Nou vor avea loc 6 reprezentații ale spectacolului “Mal Radical” de Denisse Conn Tubacu, urmate de alte 3 reprezentații online. 

“Mal Radical”
își propune să exploreze artistic, social și performativ fenomenul comunităților radicale care există pe internet și atrag din ce în ce mai mulți adolescenți și tineri. Invităm publicul la un proces de autoreflecție și conștientizare a misoginiei și xenofobiei perpetuate pe internet, dar și a radicalizării din ce în ce mai pregnante și acute în rândul tinerilor. 

Vlad este un adolescent care navigheaza probleme comune celor de vârsta lui: iubita lui, Miri, se desparte de el, ca urmare ajunge izolat de vechii lui prieteni, iar la școală îi merge din ce în ce mai prost. Înstrainat și singur, descoperă un univers care pare o alternativă mai ușoară a realității: comunitățiile viirtuale. Intrând într-o spirală vertiginoasă, acesta se pierde printre forumuri din ce în ce mai extremiste și radicale. Relațiile parasociale pe care și le construiește cu câțiva necunoscuți îl adâncesc în lumea INCEL plină de misoginism, violență și teorii alternative despre orice.

Spectacolul este scris și regizat de Denisse Conn Tubacu, iar din distribuție fac parte:


Vlad Andrei
Emma Mateciuc
Mihail Viță
Cristian Ioniță
Șerban Ghilvaci
Robert Poiană.

Pe 7 iulie reprezentațiile vor avea loc la orele 10:30 și 12:30, iar pe 8 și 9 iulie la orele 18:00 și 20:00. Evenimentul poate fi accesat aici: Mal Radical
Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile, sau pe bază de rezervare pe subreprezentat@gmail.com

Mai multe informații puteți găsi pe pagina de facebook: subREPREZENTAT și Mal Radical.

‘Mal Radical’ este un proiect dezvoltat sub umbrela subREPREZENTAT și tratează tema vulnerabilității adolescenților în fața radicalizării în lipsa comunităților inclusive și a sprijinului emoțional, printr-un spectacol de teatru, o serie de ateliere validate psihologic cu ajutorul specialiștilor, o carte ce conține textul dramatic.

Programul subREPREZENTAT își propune să exploreze cu mijloace artistice teme, grupuri și subiecte actuale sau mai puțin vizibile la nivelul societății, care au impact asupra comunităților din care facem parte.

Spectacolul este o producție subReprezentat, găzduit de Teatru Nou și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național în sesiunea I/2023.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.