The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Nopțile Industriilor Creative

The Institute organizează Noaptea Agențiilor de Publicitate și Noaptea Studiourilor de Arhitectură în cadrul celei de-a patra ediții Romanian Design Week. Proiectul face parte din Nopțile Industriilor Creative, marca The Institute, a cărui misiune este să descopere și să promoveze potențialul creativ românesc. În cadrul evenimentelor, agențiile și studiourile invită oamenii să le treacă pragul pentru a le cunoaște într-un cadru informal și relaxat.

Cea de-a șaptea ediție a Nopții Agențiilor va avea loc pe 26 mai. Evenimentul ȋși propune să promoveze creativitatea românească și să faciliteze socializarea ȋn rândul celor pasionați de comunicare. În total, 86 de agenții de comunicare s-au înscris pe parcursul celor șase ediții de până acum în maratonul nocturn al creativilor. Toate detaliile înscrierii se găsesc aici.

Noaptea Studiourilor de Arhitectură este la cea de-a treia ediție și până acum a numărat 30 de birouri de arhitectură participante. Informațiile despre înscriere le găsiți aici.

Agențiile și studiourile interesate să participe pot aplica până pe 7 aprilie 2016.

Partenerii Nopților Industriilor Creative sunt Absolut și Grolsch.

În 2016, Romanian Design Week va avea loc în perioada 20 mai – 5 iunie la Piața Amzei.