The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

 
 

Diploma Audiție Teatru

DIPLOMA 2017 caută cei mai proaspeți absolvenți de Teatru și Film pentru audițiile care vor avea loc pe 11 octombrie la Apollo 111, începând cu ora 18. 
Dacă ai absolvit facultatea (licență/master) în 2017, înscrie-te până pe 27 septembrie, completând formularul de mai jos.

În cazul în care momentul prezentat la audiție este unul de grup, vă rugăm să completați câte un formular separat pentru fiecare membru al grupului.Pentru orice alte informații legate de participare, răspundem la întrebări pe diploma@institute.ro.

1. Informații despre absolvent

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

1. Date despre aspectul fizic

*
*
*
*
*
*
*

2. Date profesionale

Short bio (o scurtă descriere despre voi și activitatea voastră, de maxim 300 semne cu spații, redactată la persoana a treia cu diacritice, în română și în engleza):

*
*

2. Material audio-video preselecție

*


Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!