The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Internetics Interactive Expo // UNIVRSE

Articol / 21 Noi 2018 / INSTITUTE.RO
  • Internetics Interactive Expo // UNIVRSE
1/1
Odată cu cea de-a XVIII-a ediție, Internetics Festival, un proiect inițiat de The Institute, își propune să celebreze industria digitală printr-o expoziție de realitate virtuală (VR), realitate augmentată (AR) și instalații digitale - Internetics Interactive Expo. Proiectele vor putea fi văzute și testate între 22 și 25 noiembrie la The Institute Space (Bulevardul Dacia, 12). În așteptarea expoziției, vă invităm să cunoașteți participanții urmărind seria de articole dedicate.

BACKGROUND
UniVRse este cel mai mare spațiu de realitate virtuală din Romania, locul perfect în care copii, dar și adulții pot incerca diferite medii ce ar fi foarte greu de simulat în lumea reală, medii în care pot explora ca și cum ar fi acolo: fundul oceanului, galaxiile, vizita pe diferite planete, zburatul, etc.



INTERNETICS DIGITAL EXPO PROJECT:
Aplicație anatomie
Ești pe un plan cu 80 de etaje înălțime. Genunchii se clatină, palmele transpiră. Aveți de ales. Mergeți mai departe sau vă blocați? Această aplicație este singura experiență VR care vă permite să clonați orice experiență din lumea reală în lumea virtuală.