The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Internetics Interactive Expo // DORIN MOLDOVEANU // HOMEMADE VIDEO PRODUCTION

Articol / 21 Noi 2018 / INSTITUTE.RO
  • Internetics Interactive Expo // DORIN MOLDOVEANU // HOMEMADE VIDEO PRODUCTION
1/1
Odată cu cea de-a XVIII-a ediție, Internetics Festival, un proiect inițiat de The Institute și prezentat de UniCredit Bank, își propune să celebreze industria digitală printr-o expoziție de realitate virtuală (VR), realitate augmentată (AR) și instalații digitale - Internetics Interactive Expo. Proiectele vor putea fi văzute și testate între 22 și 26 noiembrie la The Institute Space (Bulevardul Dacia, 12). În așteptarea expoziției, vă invităm să cunoașteți participanții urmărind seria de articole dedicate. 

BACKGROUND
Dorin Moldoveanu e un regizor atras de noile mecanisme cinematografice ce-i pun la îndemână tot felul de mijloace de a arăta tot, de a-l transpune pe spectator în poveste mai mult ca niciodată pentru a putea face parte din acțiune folosind propriile mijloace. 



INTERNETICS DIGITAL EXPO PROJECT: 
CIRCUS 360
Colaboratori: Cinetic și Circul Metropolitan București
Dincolo de tema umanistă a primului spectacol de circ fără animale, Dorin Moldoveanu și-a propus să testeze și câteva mituri despre VR – cum e de exemplu să te simți suspendat la 20 de metri deasupra acrobaților? Filmul nu are o poveste narativă clar condusă de un personaj sau un narator, fiecare spectator se va uita la ceea ce îi atrage atenția. Din acest motiv este recomandată o a doua vizionare în care să încerci să privești ceea ce nu ai văzut prima dată. Filmul a fost realizat cu camera INSTA360PRO pusă la dispoziție de Cinetic.