The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

DIPLOMA 2018 va avea loc la Casa Dacia

Articol / 23 Aug 2018 / The Institute
  • DIPLOMA 2018 va avea loc la Casa Dacia
  • DIPLOMA 2018 va avea loc la Casa Dacia
  • DIPLOMA 2018 va avea loc la Casa Dacia
  • DIPLOMA 2018 va avea loc la Casa Dacia
  • DIPLOMA 2018 va avea loc la Casa Dacia
1/5
Diploma, un proiect inițiat de The Institute și inspirat de UniCredit Bank, se desfășoară anul acesta pe parcursul a 10 zile, între 5 și 14 octombrie. Aflat la a cincea ediție, festivalul prezintă pentru prima dată lucrări ale absolvenților tuturor facultăților vocaționale din țară.

Programul ediției DIPLOMA 2018 include expoziția centrală dedicată Arhitecturii, Artelor plastice și Artelor aplicate, care va fi amenajată în spațiul generos oferit de Casa Dacia, Bulevardul Dacia nr. 12, precum și o serie de evenimente conexe: conferințe, portofolio reviews și întâlniri care încurajează interacțiunea între proaspeții absolvenți și seniorii din industriile creative.

La acestea se adaugă și o serie de evenimente consacrate Artelor Scenei – un Musical și o seară dedicată Audiției de teatru, care va fi co-organizată și găzduită de teatrul Apollo 111.

Până pe data de 20 30 septembrie 2018, absolvenții de anul acesta ai tuturor facultăților de actorie din țară sunt invitați să se înscrie online la Audiție, prin completarea formularului disponibil aici. Juriul multidisciplinar va fi format din profesioniști în regie, producție și casting, cunoscuți și apreciați în domeniu.

UniCredit Bank este Banca Minților Creative iar acest lucru s-a tradus și prin sprijinul pe care l-am acordat proiectului Diploma încă din stadiul incipient al acestuia. În urmă cu cinci ani ne-am luat angajamentul să susținem pe termen lung noua generație de creativi români, așa că ne bucurăm să susținem Diploma și anul acesta și mai ales extinderea sa la nivel național. Credem că inovația și creativitatea sunt ingredientele care vor contribui la succesul societății românești și, din acest motiv, am decis ca anul acesta să ducem la nivel național și alte proiecte UniCredit Bank, dedicate industriilor creative. Sperăm ca prin aceste extensii naționale să susținem colaborarea pentru lucrurile care contează în viața creativă a orașelor și în cele din urmă, în economia locală.”, a declarat Anca Ungureanu, Director Identitate și Comunicare în cadrul UniCredit Bank.

DIPLOMA 2018 prezintă cele mai bune lucrări de absolvire ale viitoarei generații de artiști și creativi, absolvenți ai tuturor facultăților vocațional-creative din România, selectate de către un board creativ, care reunește în acest an peste 40 de seniori în domenii creative: arhitecți, designeri, galeriști, manageri culturali, urbaniști, fotografi, stiliști, redactori, antreprenori, graficieni, profesioniști activi și dedicați ariei lor, care sunt pregătiți să descopere avântul și munca unei noi generații de creatori. Mai multe detalii despre aceștia se găsesc aici.

Diploma prezintă noua generaţie de creativi români alături de TASTEmakers, Absolut și Rompetrol.

The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 20 de ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România. Prin tot ceea ce face, contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. Este fondator al Romanian Design Week, AdPrint, Internetics, Institute, The Magazine şi Noaptea Agenţiilor, organizator al Effie Awards România, Şcoala ADC*RO şi ADC*RO Awards.

UniCredit Bank este parte a UniCredit, grupul financiar european cu rețeaua cea mai extinsă din Europa Centrală și de Est şi una dintre cele mai importante din Europa. UniCredit Bank este un "one-stop-shop" pentru servicii financiare deservind mai mult de 650.000 de clienţi. Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management, UCTAM, Pioneer Asset Management şi UniCredit Business Integrated Solutions.