The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Susține Cartierul Creativ

News / 06 Noi 2017 / INSTITUTE.RO
  • Susține Cartierul CreativFoto: Adi Bulboacă
1/1
Cartierul Creativ este cel mai recent proiect pe care noi, echipa The Institute, l-am lansat în 2017. 
 
Credem că acest cartier poate deveni un nod al efervescențelor comunităților creative suprapus unui spațiu care are deja și istoria, și infrastructura necesare catalizării și accelerării motoarelor ecosistemului cultural și creativ. Aici vrem să aducem alături afaceri creative, artiști, organizații și instituții culturale pentru a dezvolta condiții propice de creație, producție, distribuție și entertainment.
 
Te așteptăm în zona istorică a Grădinii Cișmigiu, între bd. Regina Elisabeta (fostul bulevard al cinematografelor), calea Griviței și piața Matache și online pe institute.ro unde te vom ține la curent cu programul din Cartier. 

Susține Cartierul Creativ

Câteva proiecte, parte din programul pe care ni l-am imaginat pentru Cartier, au ajuns în finala Campaniei "Propune pentru București!" și au fost declarate eligibile de către Comisia de evaluare a Proiectelor inițiate de Cetățeni.

În perioada 6-17 noiembrie, ne-am bucura să ne susții cu votul tău pentru cele 2 proiecte finaliste, accesând: 

 
La fiecare dintre proiecte aveți opțiune de vot, singura precizare este că va trebui să vă îți faci cont pe site (înregistrarea durează cel mult 1 minut). Mulțumim!