The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

LOCAL DESIGN CIRCLE // LOCAL DESIGN CIRCLE SHOWROOM

Articol / 09 Apr 2019 / INSTITUTE.RO
  • LOCAL DESIGN CIRCLE // LOCAL DESIGN CIRCLE SHOWROOMLocal Design Circle_Preview
1/1
who
Local Design Circle are ca scop sprijinirea, încurajarea, apărarea intereselor, promovarea grafic designerilor din România și facilitarea accesului la educație în domeniul grafic designului, atât membrilor asociației, cât și publicului larg.

what
În cadrul evenimentului Local Design Circle Showcase, asociația își propune organizarea unei expoziții cu lucrări personale ale celor 10 membri (afișe, cărți, reviste, obiecte, experimente personale), alături de un proiect realizat în comun de aceștia. Evenimentul este primul contact al publicului cu acest grup.

***
Vernisaj
24 MAI / 19:00

Expozitie
25 - 26 MAI / 17:30 - 21:00

@ Centrul Artelor Vizuale, Strada Biserica Enei 16, în Cartierul Creativ