The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

VLAD DINU // UN HAOS NEDESLUȘIT DE DETALII

Articol / 02 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • VLAD DINU // UN HAOS NEDESLUȘIT DE DETALIIVLAD DINU
1/1
 Proaspăt licențiat în fotografie, la UNArte București, Vlad Dinu folosește ca mediu de exprimare vizuală fotografia și filmul. Acesta abordează idei precum suflet și metamorfozele corpului uman, cercetează și observă natura, urbanul și arhitectura, utilizând frecvent filtre abstracte.

Un haos nedeslușit de detalii

Proiectul „Un haos nedeslușit dedetalii”, lucrarea de licență a studentului la UNArte, Vlad Dinu, secția Foto-Video, reprezintă studiul arhitecturii unui oraș de mari dimensiuni. Folosindu-se de un filtru modular și mobil (confecționat dintr-o pânză neagră din care a decupat mai multe dreptunghiuri), pus în fața aparatului de fotografiat,artistul dorește să scoată în evidență diversitatea de stiluri arhitecturale ale unui oraș care, de peste o sută de ani,se află într-o continuă transformare arhitecturală.

Inspirația pentru acest proiect i-a venit de la un element decorativ al unei scări de bloc dintr-un cartier situat în zona de sud-vest a Bucureștiului. Acest element descoperit sugerează arhitectura diversificată a orașului prin multitudinea de forme și dimensiuni a clădirilor care se repetă pe alocuri. Prin acest studiu el observă și încearcă să atragă atenția asupra acestui haos creat cu bună știință.