The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

BOGDAN RUSU // KING OF THE SPACE

Articol / 03 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • BOGDAN RUSU // KING OF THE SPACEPavel Curagau
  • BOGDAN RUSU // KING OF THE SPACEPavel Curagau
  • BOGDAN RUSU // KING OF THE SPACEPavel Curagau
  • BOGDAN RUSU // KING OF THE SPACEPavel Curagau
1/4
Bogdan Rusu a absolvit în 2013 Liceul de Arte Dimitrie Cuclin din Galați, urmând apoi să fie licențiat și masterand al Universităţii de Artă și Design Cluj Napoca, în cadrul Facultății de Arte Decorative, secția Ceramică, din 2013 până în 2018.

King of the Space

Exista in mintea oamenilor o fascinație continuă pentru fenomenele extraordinare, aceștia fiind mereu preocupați de miracole și secrete. Sunt tentaţi în fiecare moment de situaţiile în care o aparență sau o ficţiune este considerată realitate.

Proiectul KING OF THE SPACE este o instalaţie de obiecte, care aduce în faţa publicului colecția iluzionistului, o schimbare de percepţie prin care iluzia pare că este mai aproape, iar tocmai cu cât convingerea omului că știe mai multe este mai mare, cu atât va fi mai ușor să fie păcălit.

Proiectul ascunde realitatea sub ochii privitorului, printr-un miraj, care pare că desfiinţează legile naturii, introducând fenomene supranaturale. Iluzionistul se joacă cu percepţia şi psihicul spectatorului asupra realităţii, produce magie şi iluzie. Produce o cunoaştere falsă a unei situaţii prezente înaintea ochilor, determinată de legile de formare a percepţiilor sau de anumite stări psihice.