The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

YEVA HOVHANNISYAN // HOSTEL MODULAR MOBIL PENTRU EVENIMENTE ÎN SPAȚIU DESCHIS

Articol / 02 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • YEVA HOVHANNISYAN // HOSTEL MODULAR MOBIL PENTRU EVENIMENTE ÎN SPAȚIU DESCHIS
  • YEVA HOVHANNISYAN // HOSTEL MODULAR MOBIL PENTRU EVENIMENTE ÎN SPAȚIU DESCHIS
  • YEVA HOVHANNISYAN // HOSTEL MODULAR MOBIL PENTRU EVENIMENTE ÎN SPAȚIU DESCHIS
1/3
Yeva este absolventă a Universității Naționale de Arte, facultatea de Arte Decorative și Design , secția Design de interior și pentru spațiu public. Pasionată de crearea atmosferei într-un mediu și rezolvarea problemelor existente in domeniu, Yeva urmărește întelegerea de a simți spațiul.

Hostel Modular Mobil pentru evenimente în spațiu deschis


Călătoria a fost întotdeauna o parte a naturii umane.
Deși foarte puțin frecvente, un hostel mobil este o pensiune cu nici un punct fix. Ea poate exista sub forma unui camping, o clădire temporară, autobuz, van, sau un acord pe termen scurt, într-o clădire permanentă.
Conceptul acestei lucrări este mobilitatea și modularitatea care se obține prin folosirea containerelor meritime. Folosind avantajul lor de modificare ușoară, și ușurința de transportare a fost gandita o amenajare pliabila și ușor modificabila. Această structura permite adăugarea și limitarea numărul containerelor de care este nevoie corespunzător cu evenimentul ținut.
Stilul Memphis a fost adaptat in procesul gandirii proiectului cu scop adaugarea unei personalitati vivide a spatiului.