The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ANDREEA-ELENA ȘTEFAN // FELII DE VIAȚĂ

Articol / 01 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • ANDREEA-ELENA ȘTEFAN // FELII DE VIAȚĂANDREEA-ELENA ȘTEFAN
  • ANDREEA-ELENA ȘTEFAN // FELII DE VIAȚĂANDREEA-ELENA ȘTEFAN
  • ANDREEA-ELENA ȘTEFAN // FELII DE VIAȚĂANDREEA-ELENA ȘTEFAN
  • ANDREEA-ELENA ȘTEFAN // FELII DE VIAȚĂANDREEA-ELENA ȘTEFAN
1/4
Andreea Ștefan a studiat între 2009-2015 la Liceul de Arte "Gh. Tattarescu" din Focșani, urmând apoi cursurile Universității Naționale de Arte, în cadrul Facultății de Arte Plastice, secția Pictură din 2015 până în 2018 și cursurile Accademiei di Belle Arti, Roma în perioada 2017-2018.

Felii de viață


Cum spunea Steven Connor în Cultura postmodernă: „Suntem plasați în și provenim din momentul pe care intenționăm să-l analizăm utilizând structurile în care suntem plasați și din care provenim", astfel se contextualizează și acest proiect, întrucât ideea însăși de introspecție are la bază aceste principii, iar la rândul său, proiectul se bazează pe introspecție, unde putem regăsi și o mică influență a culturii postmoderne.

Andreea Ștefan a încercat să creeze aceeași iluzie pe care o regăsim și la Magritte în lucrarea „Ce n'est pas un pipe”, unde imaginea unei pipe nu reprezintă obiectul în sine, ci proiecția acestuia, simbolul acestuia. S-a încercat redarea proiecției proiecția intimității și a copilăriei, nu oferire intimității și copilariei sale privitorului.