The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

GALERIA SECTOR 1 // EXPOZIȚIE PERSONALĂ IOAN SBÂRCIU - PEISAJUL LABIRINT

Articol / 07 Mai 2018 / RDW team
  • GALERIA SECTOR 1 // EXPOZIȚIE PERSONALĂ IOAN SBÂRCIU - PEISAJUL LABIRINT Nini Rdulescu, Courtesy of Sector 1 Gallery
  • GALERIA SECTOR 1 // EXPOZIȚIE PERSONALĂ IOAN SBÂRCIU - PEISAJUL LABIRINT Nini Rdulescu, Courtesy of Sector 1 Gallery
  • GALERIA SECTOR 1 // EXPOZIȚIE PERSONALĂ IOAN SBÂRCIU - PEISAJUL LABIRINT GALERIA SECTOR 1 // EXPOZIȚIE PERSONALĂ IOAN SBÂRCIU - PEISAJUL LABIRINT
1/3
Peisajul Labirint aniversează împlinirea a 70 de ani a unuia dintre cei mai cunoscuți artişti şi pedagogi din elita spaţiului artistic contemporan românesc, profesor al celebrilor pictori clujeni, denumiți colectiv Școala de Pictură de la Cluj, un artist la apogeu, total dedicat atelierului.

Curator: Mihai Pop.



SAVE THE DATE!
• 19 - 27 mai // Ma - S: 14:00 - 19:00
• Str Băiculești, 29, în incinta Combinatului Fondului Plastic

Cu mai puțin de 1 an în urmă, Galeria Sector 1 a pornit la drum alături de tineri artiști din Cluj - spațiu dedicat creșterii elitei artistice în care ideile artiștilor sunt pe primul plan, misiunea lor fiind de a crea liber și fără constrângeri.

Artiștii au în comun o încredere fermă în relevanța și valoarea contemporană a picturii, în potențialul expresiv și semantic al acesteia, în valorizarea calității formale și a virtuozității tehnice în realizarea picturii. Ei nu sunt exclusiv angajați în registrul figurativului; în producția lor artistică abordări abstracte și elemente gestualiste sunt semnificativ prezente. Valorizează potențialul picturii de a exprima trăiri și căutări personale, intime, sentimentale și spirituale, dând spațiu de manifestare unor exprimări și experimente întrucâtva idiosincratice ajungând, astfel, mai aproape de artiști maturi ai lumii artistice.