The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

POSTERJAM // 3 ZILE DE POSTERJAM

Articol / 07 Mai 2018 / RDW team
  • POSTERJAM // 3 ZILE DE POSTERJAM POSTERJAM // 3 ZILE DE POSTERJAM
  • POSTERJAM // 3 ZILE DE POSTERJAM
  • POSTERJAM // 3 ZILE DE POSTERJAM POSTERJAM // 3 ZILE DE POSTERJAM
1/3
PosterJam Showcase este o expoziție pop-up de trei zile ce promovează o selecție de afișe realizate designeri și artiști vizuali din România. Acestea sunt selectate dintre cele peste 350 de propuneri înscrise la provocările lansate de PosterJam pe perioada august 2017 – mai 2018. Evenimentul se desfășoară pe perioada 24–26 mai 2018 la Hub A, un spațiu de cowork și evenimente deschis temporar de Calup, în parteneriat cu Ordinul Arhitecților București. Spațiul se află în subsolul Casei Arhitecturii, pe strada Sfântul Constantin 32, lângă liceul Cervantes.



SAVE THE DATE!
• 24-26 mai
24 mai, începând cu ora 18.00 // vernisaj
25 - 26 mai, între orele 10.00 - 18.00

• Hub A (Str. Sfântul Constantin, 32) - subsolul Casei Arhitecturii

Lunar, PosterJam îi provoacă să creeze postere pe baza unui cuvânt pe cei care vor să își promoveze abilitățile de grafic designer, care vor să contribuie la dezvoltarea unei identități a designul de afiș local sau care pur și simplu sunt pasionați să experimenteze. La sfârșitul fiecărei ediții, toate afișele înscrise sunt promovate pe website-ul, pagina de Facebook și pagina de Instagram PosterJam, iar trei sunt selectate pentru a fi expuse în diverse locații din București. Prin intermediul newsletterului participanții PosterJam sunt promovați local și internațional.

PosterJam întreprinde și două activități curatoriale prin care promovează o comunitate internațională a designerilor de afiș: Found – un subdomeniu al website-ului principal; @poster.reposter – un feed de Instagram.

PosterJam
are scopul de a aduce vizibilitate asupra importanței afișului ca instrument de comunicare cu valoare culturală și socială.