The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Tunisian Art? Atelier creativ cu Yassine Toumi

Articol / 03 Apr 2023 / Andra Mihai
  • Tunisian Art? Atelier creativ cu Yassine Toumi
1/1
Arta în comunitate împreună cu studioul artouching vă invită de această dată la un atelier creativ cu Yassine Toumi, un tânăr student tunisian, aflat într-o vizită în Timișoara. 

Yassine Toumi studiază design, în cadrul ESSTeDesign - Ecole Superieure des Sciences et Technologies du Design în Tunisia și își dorește să împărtășească timp în comunitate cu publicul din Timișoara. Arta în comunitate își propune să aducă oamenii mai aproape de artă și arta mai aproape de oameni și în același timp încurajează tinerii să-și găsească propria voce și să împărtășească talentele lor.

Atelierul va fi deschis și prietenos, veți explora linia prin desen și veți avea ocazia să-l întâlniți pe Yassine Toumi și să descoperiți mai multe despre cultura Tunisiană. Atelierul este deschis atât copiilor cât și adulților și se va desfășura în limba engleză, cu posibilități de traducere dacă va fi necesar.

Când și unde?

La studioul artouching (spl. Peneș Curcanul nr. 4-5, et. 1, C. 30), marți 4 aprilie de la ora 17.00. Sunteți așteptați cu drag și atmosferă prietenoasă. Se recomandă ținută lejeră pentru că vă veți așeza pe jos, pe bureței colorați.

Participarea este gratuită, însă necesită înscriere prin completarea formularului la linkul următor, aici.

*** 

Evenimentul se desfășoară în cadrul proiectului  Arta în comunitate, organizat de Uniunea Artiștilor Plastici Filiala Timișoara în parteneriat cu studioul artouching.

Proiectul este finanțat prin Fondul pentru un viitor mai bun în comunităţi Timişoara.

Fondul pentru un viitor mai bun în comunități este un program coordonat la nivel național de Federaţia Fundaţiile Comunitare din România - FFCR, finanțat de Lidl Romania și implementat la nivel local de Fundaţia Comunitară Timişoara.

Parteneri: DIGITAL:CANVAS, Ornella Studio Design, Facultatea de Arte și Design Timișoara