The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Illustration Mentorship - ultimul pas spre o carieră în ilustrație

News / 27 Oct 2017 / INSTITUTE.RO
  • Illustration Mentorship - ultimul pas spre o carieră în ilustrație
1/1
Ilustratori, freelanceri și oameni de agenție au ocazia să aprofundeze aspectele cele mai importante din cariera și succesul unui ilustrator, în cadrul cursului ”Illustration mentorship” organizat de Artivist toamna aceasta. Susținut de Loreta Isac și doi invitați speciali, cursul va avea loc între 4-19 noiembrie, timp de 3 weekend-uri consecutive, între orele 10:00-15:00, la Thinkspace Microhub.

Cursul face parte din programul complet de pregătire pentru o carieră în ilustrație, ”Illustration Bootcamp”, lansat de Artivist la începutul lunii septembrie și este ultimul pas pentru alegerea unei direcții clare de carieră.

Eficiența cursului stă în structurarea lui sub forma unui ghid practic. Participanții vor avea ocazia să învețe de la Loreta Isac tips & tricks pe care doar experiența de lucru le poate confirma. Prezentând studii de caz, exemple concrete și exerciții out-of-the-box, ”Illustration Mentorship”, combină teoria cu practica astfel încât, la sfârșitul cursului, ilustratorii vor ști cum să se organizeze mai bine, cum să comunice mai bine cu clienții și cum să se promoveze eficient.

În plus, în ultimele două sesiuni ale cursului susținute de invitați speciali, se vor aborda tematici mai puțin obișnuite, dar necesare pentru dezvoltarea antreprenorială a unui ilustrator, precum: tehnici de vânzări, poziționare și alegerea nișei, promovarea prin Facebook Ads și creșterea bazei de date de clienți prin email marketing.


Despre Loreta:
Artistă, ilustratoare și designer, Loreta este una dintre cele mai distinctive tinere voci din peisajul artistic românesc. Iubește să experimenteze cu forme, personaje, tehnici și culori, deci, ai mari șanse să găsești experimente loretistice în cărți, murale, editoriale, gif-uri, calendare, cărți de joc, advertoriale, rochii sau colanți! Portofoliul ei poate fi vizualizat aici

Înscrieri și detalii:
Pentru detalii despre curriculum și desfășurare, accesați pagina web a cursului. Cei interesați se pot înscrie până joi, 2 noiembrie, iar taxa de participare la curs este de 700 lei. Clienții Artivist beneficiază de o reducere în valoare de 50 de lei.

Lansată în 2016, Artivist este o platformă educațională alternativă ce organizează cursuri, ateliere, conferințe și evenimente ce gravitează în jurul domeniilor creative. Misiunea Artivist este aceea de a oferi oamenilor posibilitatea de a-și dezvolta noi competențe, cu scopul de a fi valorificate în industria creativă din România. Mai multe informații sunt disponibile pe website (https://www.artivist.ro/) sau Facebook (https://www.facebook.com/artivistmovement/).