The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Open Call: Noaptea Studiourilor de Arhitectură 2024

Articol / 21 Mar 2024 / Andra Mihai
  • Open Call: Noaptea Studiourilor de Arhitectură 2024
1/1
Noaptea Studiourilor de Arhitectură este un eveniment ce se desfășoară în cadrul Romanian Design Week, care își propune să promoveze industriile creative, cu un accent special pe studiourile de arhitectură din București. Timp de o noapte, în data de 30 mai, studiourile de arhitectură din tot Bucureștiul sunt invitate să își deschidă porțile pentru colegi, prieteni și publicul larg, pentru a cunoaște oameni noi, a-și prezenta cele mai recente lucrări și a organiza evenimente și/sau întâlniri sociale simultan în sediile lor sau în spații conexe.



Anul trecut evenimentul a avut loc pe 25 mai, iar printre studiourile participante s-au numărat studiouri precum: Picktwo Studio, 441 Design Powerhouse & studio ae, MiSo Architects, Nod Makerspace - Meet the Makers, X Architecture & Engineering, Quadratum Architecture, Corvin Cristian Studio, Plusminus Arhitectura, AIM Studio, Zeppelin, Inedit Works, Metapolis, Monocrom, Citrus și Workroom Architecture și altele.

Anul acesta Noaptea Studiourilor de Arhitectură va avea loc pe 30 mai, studiourile care doresc să se înscrie putând completa următorul formular, până pe 15 aprilie.

Condițiile de participare pot fi consultate aici, iar dacă vrei să vezi cum a arătat anul trecut evenimentul, poți accesa următorul link, aici