The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

WeDine // A ROMANIAN DESIGN DINNER

Articol / 26 Mai 2017 / RDW team
  • WeDine // A ROMANIAN DESIGN DINNER
  • WeDine // A ROMANIAN DESIGN DINNER
  • WeDine // A ROMANIAN DESIGN DINNER Alin Oprea
  • WeDine // A ROMANIAN DESIGN DINNER
  • WeDine // A ROMANIAN DESIGN DINNER
  • WeDine // A ROMANIAN DESIGN DINNER
1/6
A ROMANIAN DESIGN DINNER - Noul restaurant pop-up WeDine

Profitând de săptămâna dedicată industriilor conexe ale designului românesc, WeDine îşi propune imersiunea în proiect prin crearea unui concept de cină-eveniment care să înglobeze designul sub diferitele sale forme şi să îi atribuie un caracter funcţional.

Adunate în jurul unei mese lungi, toate aceste elemente distincte - dar complementare, vor oferi publicului o experiență culinară neconvențională, infuzată cu arome românești. De la meniul New Romanian Cuisine, creat și pregătit într-un show de live cooking de Radu Iliescu, la sorbetul de țuică și celelalte cocktailuri in pairing create de mixologul Costin Gache, de la designul floral realizat de Nicu Bocancea, la playlist-ul semnat Tzuc, seara se anunță a fi o călătorie între trecut și prezent, între tradițional și contemporan.

După un stagiu la In De Wulf - Belgia, cu Chef Kobe Desramault (o stea Michelin), Radu Iliescu a ajuns să creeze meniuri zilnice de 4-5 dish-uri pentru micul restaurant din Gent al lui Desramault, alături de sous chef-ul acestuia.

Aventura lui culinară a continuat cu poziția de sous chef al lui Vilhajmur Sigurdason - chef și owner al restaurantului Souvenir din Ypres, inclus în ghidul Michelin, deținător a 15 puncte în Gault Millau și inclus în lista celor mai bune noi restaurante europene de către OAD (Opiniated About Dining).

La începutul acestui an, Radu a participat la festivalul internațional Omnivore din Paris, unde a construit o cină pop-up în colaborare cu Chef Gert de Mangeelar de la Hertog Jan - 3 stele Michelin.



SAVE THE DATE!
  • 27 mai // 20:00
  • Secret Location
  • Book your seat: http://wedine.club/a-romanian-design-dinner/

  • WeDine este un club ”membership-based” care adună formatori de opinie şi consumatori de lifestyle anonimi, prieteni şi străini, localnici şi călători, în jurul unei experienţe de dining şi networking.