The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Ubikubi // A Product's Journey

Articol / 18 Mai 2017 / RDW team
  • Ubikubi // A Product's Journey CALIN Tudor
  • Ubikubi // A Product's Journey CALIN Tudor
  • Ubikubi // A Product's Journey CALIN Tudor
  • Ubikubi // A Product's Journey CALIN Tudor
1/4
Delicii culinare și hrană pentru gândire în Crocant, cel mai nou bakery shop din București.

Ubikubi creează un spațiu alternativ de expoziție în care designeri, arhitecți și entuziaști ai designului sunt invitați să vizioneze și să testeze noua colecție Ubikubi, dar și produse care au devenit deja clasice. Crocant aduce atmosfera caldă a brutăriei artizanale într-un spațiu urban intim, creat pentru iubitorii de pâine cu maia, patiserie și prăjituri artizanale. Micul dejun și cafeaua de specialitate până dimineața târziu, prelungite în brunch-uri lejere și gustări de amiază. Energia serilor va fi dictată de dialogurile creative cu designerii Ubikubi, iar display-ul de produse se va transforma într-un spațiu de joacă interactiv și mereu schimbător.



SAVE THE DATE!
  • 22 - 24 mai
  • A product's journey #1: 22 mai, de la 19:00
    A product's journey #2: 23 mai, de la 19:00
    A product's journey #3: 24 mai, de la 19:00
  • Crocant - Str. Nicolae Iorga, 35

  • Fondat în 2014, Ubikubi este proiectul de suflet al lui Dragoș Motica, designer și arhitect, și al lui Robert Savu, antreprenor. Estetica minimalistă a produselor reflectă filosofia companiei: crearea unor obiecte simple, din materiale naturale și sustenabile.

    Având lampa “/” și familia de scaune Marco drept promoteri inițiali, colecția Ubikubi s-a extins treptat și a ajuns să includă la momentul actual peste 60 de produse.

    Toate obiectele Ubikubi sunt create de tineri designeri români și sunt produse in-house, folosind materiale locale si tehnologie proprie.