The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Therapy Bistro // Filmikon la Therapy

Articol / 11 Mai 2017 / RDW team
  • Therapy Bistro // Filmikon la Therapy
  • Therapy Bistro // Filmikon la Therapy
  • Therapy Bistro // Filmikon la Therapy
  • Therapy Bistro // Filmikon la Therapy
1/4
Seară de film românesc la Therapy Bistro, în cadrul Romanian Design Week. Scurtmetraje selectate de la școlile de film din România de către Ileana Bârsan, editor, lector și fondator Filmikon, în cadrul Diploma Selected, vor derula la Therapy Bistro pe 23 mai.

Therapy Bistro lansează astfel propunerea de terapia prin film: în fiecare marți, din 23 mai până pe 15 septembrie, Filmikon va prezenta la Therapy o selecție de producții cinematografice autohtone și internaționale. Deschiderea evenimentului va fi marcată de proiecția filmului câștigător al acestei ediții Diploma Selected, precum și alte scurtmetraje românești.

Diploma Selected este o expoziție capsulă Romanian Design Week.



SAVE THE DATE!
23 mai // 21:00
Str. Sfinții Voievozi, 60

Therapy Bistro este un spațiu dedicat celor care caută o experiență contemporantă, autentică și locală. Kids & family friendly, bistro-ul din mijlocul Bucureștiului vorbește cu publicul care vrea să-și petreacă timpul liber într-un loc sincer, dezbrăcat de tendințe.

Deschis în septembrie 2015, într-o casă boierească din centrul Capitalei, pe Sfinții Voievozi 60, este un spațiu luminos și primitor, însuflețit de aproape 200 de plante. Barul din stejar, table imense pe care se poate desena, o bibliotecă în formare și mesele lungi creează atmosfera specială din Therapy.
Therapy promovează o bucătărie contemporană și sezonieră, bazată pe ingrediente luate de la producătorii locali. Supă cremă din sparanghel sau morcovi, plăcinta cu brânză veche de oaie și spanac, cartofii prăjiți cu mentă și usturoi sau șalău rumenit la cuptor în sos de capere sunt doar câteva dintre creațiile Doamnei Lili.

Therapy este o întreprindere socială, cu angajați care provin din grupuri vulnerabile.