The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Institutul Balassi și Universitatea de Artă Moholy-Nagy din Budapesta (MOME) // Mercedes design

Articol / 16 Mai 2017 / RDW team
  • Institutul Balassi  și Universitatea de Artă Moholy-Nagy din Budapesta (MOME) // Mercedes design
  • Institutul Balassi  și Universitatea de Artă Moholy-Nagy din Budapesta (MOME) // Mercedes design
1/2
Specializarea Design din cadrul Universității de Artă Moholy-Nagy din Budapesta (MOME) are ca obiectiv formarea de designeri profesionişti în industria auto, competitivi pe plan internaţional, cu oportunităţi de angajare la firme din industria automobilistică autohtone şi europene. Astăzi absolvenţii MOME se numără printre angajaţii celor mai mari multinaționale de automobilele, precum Mercedes, Audi, Volkswagen, Kia, sau ale firmelor maghiare furnizoare pentru industria auto. Prin activitatea lor, designerii pregătiţi la MOME contribuie la promovarea renumelui universităţii, iar prin creativitatea lor contribuie la dezvoltarea produselor industriale moderne. Institutul Design din cadrul MOME colaborează activ cu firma Mercedes Benz de 15 ani, studenţii primind în fiecare semestru din partea designerilor firmei proiecte concrete de realizat, fiind consultaţi personal în diferite faze ale proiectului, unii dintre studenţi lucrând cu contract de practică la centrul de design al firmei.

Prezintă:
Lect. Univ. LENKEI Balázs prezintă modul de pregătire şi de lucru în cadrul Institutului de Design de la MOME
NAGY Marcell și BECZE József, studenţi la MOME, specializarea design, prezintă proiectul lor

Organizatori:
Institutul Balassi – Institutul Maghiar din Bucureşti
Universitatea de Artă Moholy-Nagy din Budapesta


SAVE THE DATE!
  • 22 mai // 17:00
  • Institutul Balassi - Str. Gina Patrichi, 8