The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Asociația Culturală IMBOLD // Argaetic Muralium: 1 week live

Articol / 13 Mai 2017 / RDW team
  • Asociația Culturală IMBOLD // Argaetic Muralium: 1 week live cam3
  • Asociația Culturală IMBOLD // Argaetic Muralium: 1 week live Mihai Stetcu/www.redbull-photofiles.com
  • Asociația Culturală IMBOLD // Argaetic Muralium: 1 week live
1/3
Începând cu 20 mai și până pe 26, timp de 7 zile, Andrei Argaetic va interveni pe un calcan de 30m2 folosind culoare și vegetație, lemn, cuie, sfoară și alte materiale.

Muralium continuă seria de evenimente de live drawing inaugurate în 2014 de Imbold cu ilustratorii: Kitră, Ioana Șopov, Cătălin Lartist.
Performance-ul va fi găzduit de grădina Imbold - Acuarela și va fi finalizat în seara de 26 mai printr-un joc de lumini și sunete din natură.

Muralul lui Argaetic se va adăuga lucrărilor permanente din grădina fostei galerii, alături de sculpturile semnate de Misha Diaconu și Răduț Irinel, ilustrația "Naughty Nun" semnată de Sorina Vazelina și busul desenat de Kitră.

Andrei Argaetic
este artist, ilustrator și pasionat de lettering. Când nu are proiecte comisionate, desenează despre viață, curatoriază expoziții și coordonează diverse proiecte creative în agenția Hello Menthol. Printre clienții săi se numără: Red Bull, Ted x Bucharest, Unicredit, Ubisoft.



SAVE THE DATE!
20-26 mai // Live drawing: 20-26 mai, 12:00 - 20:00 // Final illustration & mapping: 26 mai, 20:00
Imbold - Acuarela – Str. Polonă, 40

Asociația Culturală Imbold
este o organizație non-guvernamentală care are ca scop promovarea industriilor creative și, în special, a artelor vizuale, din România. Generator și catalizator de artă contemporană, Imbold îşi propune ca, prin proiecte culturale de vizibilitate mare, să aducă în prim plan tineri artişti români contemporani.