The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Portobello Stradale #9 amânat

Articol / 14 Mai 2016 / RDW team
  • Portobello Stradale #9 amânat
  • Portobello Stradale #9 amânat
1/2

Evenimentul Portobello Stradale, planificat inițial pentru 2 iunie, se mută la o dată ce va fi comunicată ulterior. / Portobello Stradale event is cancelled. The new date for the event to be announced.


Portobello Stradale
este un manifest pentru a „scoate lumea în stradă” -  concept menit să atragă atenția în privința lipsei zonelor pietonale și a necesității eliminării traficului din centrul orasului. Prima ediție din 2016 se va desfășura în cadrul participării la Romanian Design Week ca parte din proiectul Instalart/ Obiect/ 004. Inspired by UniCredit Bank.


Strada Ion Câmpineanu, nr. 2-4 
2 iunie, de la 19:00

Născut în luna iunie a anului 2010, Portobello Stradale a devenit foarte rapid cel mai chic eveniment stradal al Bucureștiului, referință a vieții urbane.