The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

GALERIA GALATECA // Tilt by Richard Scott

Articol / 09 Mai 2016 / RDW team
  • GALERIA GALATECA // Tilt by Richard ScottRadu Sandovici
  • GALERIA GALATECA // Tilt by Richard Scott
  • GALERIA GALATECA // Tilt by Richard Scott
  • GALERIA GALATECA // Tilt by Richard Scott
1/4
TILT de Richard Scott este o meta-expoziție care investighează natura formelor și structurilor ce dau contur existenței noastre. Lucrările experimentează perspectiva și reflecțiile care induc în eroare și parcurg noțiunea de singularitate versus reprezentativitate.

Rândul 1: O formă abstractă este reprezentată ca fiind umplută parțial cu un fluid. Această umplere ignoră orice materialitate implicită a obiectului forțând o citire abstractă și concentrarea pe planul imaginii. Bazându-se pe ambiguitatea stabilită în rândul 1, rândul 2 propune o serie de 3 piese aranjate orizontal ce tratează imaginea ca și conținut încadrat în ramă. Comparativ cu obiectele înclinate, tilted, din rândurile 1 și 2, rândul 3 este orientat spre exteriorul galeriei și reflectă fenomenele și pulsul orașului. În același timp, rândul 3 este un ecou la natura ambivalentă a lucrărilor din rândul 1, ceea ce sugerează o înțelegere parțială și incompletudinea veșnică a orașului în sine.



21 - 28 mai
Strada C.A. Rosetti, nr. 2-4

Program de vizitare:
luni - vineri: ora 12:00 - 20:00
sâmbătă: ora 11:00 - 19:00

GALATECA este e o galerie de artă contemporană și design, un proiect inovator ce alătură artiști, designeri, arhitecți, curatori și oameni de comunicare. Deși încă tânără în peisajul spațiilor culturale, Galateca a reușit să se plaseze pe harta națională și internațională prin proiecte absolut inedite. În colecția galeriei se regăsesc lucrări semnificative semnate de unii dintre cei mai bine cotați artiști români și străini.