The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

CNDB // Centrul Național al Dansului București își mobilează curtea

Articol / 12 Mai 2016 / RDW team
  • CNDB // Centrul Național al Dansului București își mobilează curtea
  • CNDB // Centrul Național al Dansului București își mobilează curtea
  • CNDB // Centrul Național al Dansului București își mobilează curtea
1/3
Centrul Național al Dansului București organizează o colectă de materiale reciclabile, dar și întâlniri cu membri ai comunității de dans contemporan, arhitecți, designeri, scenografi și prieteni ai Centrului, în intervalul 30 mai - 5 iunie, cu scopul de a amenaja curtea Sălii Stere Popescu, din bulevardul Mărășești 80-82, în cadrul unui șantier performativ programat între 6 și 12 iunie și organizat de coregrafa, performera și arhitecta Andreea David. Întâlnirile vor avea loc marți, 31 mai; joi, 2 iunie; sâmbătă, 3 iunie și duminică, 4 iunie, între 18.30 și 21.30.

În cadrul acestui proiect colectiv se vor folosi materialele strânse cu ajutorul comunității Reciclarecreativă.ro pentru a crea obiectele care vor decora de acum încolo curtea Centrului.
CNDB invită la întâlniri pe oricine își dorește să vină cu idei de amenajare, de design de mobilier sau de peisaj pentru acest eveniment, de la oamenii din comunitatea dansului contemporan la prietenii instituției, arhitecți, designeri și meșteri în detalii.



Bulevardul Mărășești, nr. 80-82
Colecta: 30 mai - 5 iunie, 17:00 - 21:30 
Întâlniri: 31 mai, 2 iunire, 3 iunie, 4 iunie; 18:30 - 21:30
Centrul Naţional al Dansului Bucureşti (CNDB) este singura instituţie publică de cultură aflată în subordinea Ministerului Culturii creată cu scopul de a susţine, dezvolta şi promova dansul contemporan. Centrul susţine şi promovează programe şi proiecte care contribuie la dezvoltarea culturii coregrafice şi care fac posibilă participarea scenei locale la un dialog extins la nivel internaţional. CNDB încurajează cercetarea, experimentul şi inovaţia în câmpul practicilor şi teoriilor din arta contemporană şi contribuie la crearea unui mediu favorabil dialogului, reflecţiei şi dezbaterii.