The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

SPECIAL CREATIVE BOARD: TAREK ATRISSI

Articol / 25 Mai 2018 / RDW team
  • SPECIAL CREATIVE BOARD: TAREK ATRISSI  Visual Playground
  • SPECIAL CREATIVE BOARD: TAREK ATRISSI  Visual Playground
  • SPECIAL CREATIVE BOARD: TAREK ATRISSI  Supersomething DB Vin Biodinamic
  • SPECIAL CREATIVE BOARD: TAREK ATRISSI  Supersomething DB Vin Biodinamic
  • SPECIAL CREATIVE BOARD: TAREK ATRISSI  Saddo The Birtdyard – Vienna
  • SPECIAL CREATIVE BOARD: TAREK ATRISSI  Saddo The Birtdyard – Vienna
  • SPECIAL CREATIVE BOARD: TAREK ATRISSI  Grapho mat illustrated Romanian constitution
  • SPECIAL CREATIVE BOARD: TAREK ATRISSI  Grapho mat illustrated Romanian constitution
  • SPECIAL CREATIVE BOARD: TAREK ATRISSI  Diana Barbu, Hop Hooligans
  • SPECIAL CREATIVE BOARD: TAREK ATRISSI  Diana Barbu, Hop Hooligans
1/10
La această ediție, RDW a apelat la un Special Creative Board, specialiști în domenii conexe design-ului, care a realizat un top al lucrărilor preferate expuse în Expoziția Centrală.

Tatrek Atrissi este un designer și tipograf libanez/olandez, cu propriul studio de design din Barcelona (www.atrissi.com). A primit numeroase premii internaționale, precum Type Directors Club New York, Adobe Design Achievement și Design for Asia, printre multe altele. Atrissi are clienți precum Apple, Mathaf Museum of Modern Art și muzeul V&A din Londra. Este fondatorul Arabic Typography, o asociație care proiectează și produce fonturi arabe pentru branduri. Artissi are o diplomă de master în Design Antreprenorial de la Școala de Arte Vizuale de la New York.


TOP 5 TAREK ATRISSI @RDW2018, secțiunea DESIGN GRAFIC

1. Visual Playground 
Un atractiv proiect experimental, care este un exemplu bun pentru cum un design out of the box poate produce rezultate artistice și amuzante. Produsele finale sunt o perfectă combinație între culori, compoziție, fotografie, tipografie și forme

2. Supersomething DB Vin Biodinamic 
Un packaging de vin reprezintă întotdeauna o provocare, iar acest proiect este un exemplu perfect de o soluție bine proiectată. Sticla este elegantă, atractivă ochiului, iar narațiunea adaugă o poveste semnificantă produsului.

3. Saddo The Birtdyard – Vienna
Un exemplu excelent despre cum designul de ilustrație poate juca o parte importantă în domeniul brandingului. Calitatea, scalarea și deteliile ilustrației funcționează perfect în limitele spațiale ale barului.

4. Grapho mat illustrated Romanian constitution
O carte ilustrată proiectată frumos este un exemplu pentru cum designul poate simplifica și explica lucruri complicate, în mod particular pentru audiențe tinere.

5. Diana Barbu, Hop Hooligans
Un packaging vesel și creativ care îi oferă produsului o personalitate unică, îl ajută să se diferențieze de celălalte și l-ar face unic pe rafturile supermarketurilor.