The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Poteca Studio & Alina Turdean // FOLIAGE

Articol / 18 Mai 2017 / RDW team
  • Poteca Studio & Alina Turdean // FOLIAGE
  • Poteca Studio & Alina Turdean // FOLIAGE
  • Poteca Studio & Alina Turdean // FOLIAGE
  • Poteca Studio & Alina Turdean // FOLIAGE
1/4
Natura tradusă prin design. Natura în oraș.
Instalație de design vegetal ce propune un dialog pe tema relației orașului cu natura și a relației plantelor cu spațiul construit. Infuzia de vegetal, coordonată de creativi din domenii diferite, are menirea de a sublinia permanența în timp a spațiului în care are loc evenimentul, Casa Monteoru și de a potența spațiul înconjurat de vegetație, ca gest firesc pentru viața orașului. Punem în tandem culoarea Pantone a anului „Greenery”, biophilia și conceptul FOLIAGE

Poteca Studio - GREEN LAYERS
Instalație vegetală sub conceptul BIOPHILIC DESIGN ce pune în valoare relația spațiului cu natura, prin asociere de texturi naturale și tonuri de verde.

Alina Turdean - EAT ME [ the Leaf series ]
Instalație interactivă ce combină food design cu esențializarea plattern-urilor întâlnite pe frunze sub inspirația masuței de cafea Leaf.

Galeria Imposibilă
Mix media arte comtemporane și decorative cu tematică vegetală.
Video mapping
Live Act - Jazz Electro

SAVE THE DATE!
  • 20 mai, 14:00 - 23:00 // Party Galeria Imposibilă by day_MAD PIANO / RAMMON BERLIN: 14:00 // Vernisaj Instalații senzoriale: De Ceramică / Poteca Studio / Alina Turdean / Vloop: 17:00 // Party Galeria Imposibilă by night_ADA KALEH live / NU ZAU: 23:00
  • Casa Monteoru - Calea Victoriei, 115

  • Poteca
    este un grup creativ, multidisciplinar, format din arhitecți și designeri ce abordează concepte inovatoare în arhitectură și design-ul contemporan, folosind materiale neconvenționale, adesea combinate cu plante.
    Poteca Studio înseamnă: Alexandru Gheorghe - arhitect peisagist // Valentina Puzdercă - arhitect de interior // Mihai Puzdercă - arhitect

    Alina Turdean este designer și arhitect de interior. Născută în 1984 la Deva, Hunedoara. Absolventă a Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, Facultatea de Arhitectură de Interior și Universitatea La Sapienza, Facultatea de Arhitectură Valle Giulia. Experiență de studiu Socrates-Erasmus, la Roma, Italia. Câștigător al competiției APMR 2012 pentru design de produs, cu masa de cafea Leaf, în colaborare cu arh.Anca Trestian. Locul al 2 lea la concursul Inspired 2009 cu Modul PAL,locuințe temporare modulare.

    Sursa principală de inspirație în proiectele de design fiind interacțiunea umană, legăturile formate în urma acestor interacțiuni și o cât mai relevantă interacțiune a obiectului cu omul.