The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

CALUP // CALUP SPACE STARTER - Just use it!

Articol / 13 Mai 2017 / RDW team
  • CALUP // CALUP SPACE STARTER - Just use it! Cosmin Vasile - Deschiderea către public a Grădinii Divan
  • CALUP // CALUP SPACE STARTER - Just use it! Konrad Mihat - Deschiderea către public a Grădinii Divan
  • CALUP // CALUP SPACE STARTER - Just use it!
1/3
Calup vă invită pe 28 mai, la Grădina Divan pentru lansarea noului program Calup Space Starter. CSS este o rețea de spații și oameni creativi dedicați explorării urbane și intervențiilor design & build prin care reactivează spațiile nefolosite din orașe. Motoul lor este: Just use it!



SAVE THE DATE!
  • Calea Șerban Vodă, 33
  • 28 mai // 13:00 - 17:30

  • CALUP a debutat în 2012 ca un proiect de regenerare urbană dedicat reactivării spațiilor valoroase nefolosite sau subutilizate din oraș. Intervențiile Calup promovează și testează soluții locale de bune practici prin eforturi creativ-colaborative, implicând industria creativă şi culturală, afacerile responsabile social, investitori și instituții publice în procesul de redezvoltare a clădirilor existente.