The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Notează data în calendar: Conferința Globală IAA 2018

News / 16 Ian 2018 / INSTITUTE.RO
  • Notează data în calendar: Conferința Globală IAA 2018
1/1
IAA România și IAA Global au stabilit data celei de-a doua ediții a Conferinței Globale IAA „Creativity 4 Better”: 2-3 octombrie 2018.

Așadar, nu planificați nimic pentru acea marți și miercuri! Organizatorii promit o a 2-a ediție a Conferinței de neratat, cu speakeri din toate colțurile lumii și conținut care să surprindă creativitatea în cât mai multe forme (de la tehnologie, la media, la content, la advertising), după cum s-a anunțat în decembrie.



Lumea astăzi este la o răscruce de provocări. Resursele sunt din ce în ce mai puține, societatea este polarizată, sunt tot mai multe tensiuni. Paradigmele vechi sunt puse în discuție. Trebuie să găsim modalități să construim punți, să găsim o nouă forță care ne poate uni. Există o resursă care este nelimitată, pe care fiecare o are și care se poate accesa cu ușurință – Creativitatea. Tema Conferinței “Creativity4Better” vine să discute cum creativitatea, în comunicare, tehnologie și educație, poate fi pusă în sluja binelui și poate schimba lumea în bine.

Felix Tătaru, Președinte IAA Global: „Conferința Globală a IAA la București din octombrie 2017 a avut ecouri foarte bune în rețeaua globală a IAA. La unison, oaspeții participanți, speakeri, sponsori și media internațională au fost inspirați de evenimentul nostru și ne-au întrebat când e următorul eveniment. Astfel, efortul voluntarilor din IAA România susținut de colegii din IAA Global Office este răsplătit cu un feedback încurajator pentru o a 2-a ediție de succes, tot la București. Conținutul de talie globală se va întâlni cu spiritul creativ local și ospitalitatea testată a românilor într-un eveniment aniversar care celebrează 80 de ani de existență IAA”

Maria Predoiu, Presedinte IAA Romania: “Viziunea IAA România este să transformăm România într-un Hub Global al Creativității. Pentru acest deziderat ne-am voluntariat și am fost onorați să organizăm ediția 2017 a Conferinței Globale IAA în colaborare cu IAA Global și printr-o mobilizare extraordinară a comunității locale (autorități, clienți, agenții, media și alți parteneri). Feedback-ul comunităților locale și globale a fost excelent și am primit multiple încurajări să continuăm și în 2018. Așadar ne bucurăm să anunțăm că pe 2-3 Octombrie 2018 vom găzdui la București a 2-a ediție a Conferinței Globale IAA - Creativity4Better. Organizat în parteneriat cu IAA Global Office și cu o susținere cel puțin la fel de puternică a comunității locale de MarCom, evenimentul va aduce speakeri de top, media și delegați internaționali și momente ce vor inspira comunitatea locală și globală pasionata de creativitate și impact pozitiv în business și în societate”.

Biletele la Creativity 4 Better 2018 vor fi puse în vânzare în curând, așa că urmăriți IAA România ca să beneficiați de acces la Conferință cu o ofertă atrăgătoare (Facebook Creativity4Better, Facebook IAA România).

***

International Advertising Association – IAA România reprezintă toate categoriile de companii active în domeniul comunicării - clienţi de publicitate, agenţii de publicitate şi companii mass media, reunind în prezent peste 100 de membri. IAA România a fost recunoscută la nivel global, primind în 2008 trofeul “Golden Tulip - pentru cea mai activă și mai creativă filială IAA din lume", în cadrul celui de-al 41-lea Congres Mondial IAA. În iunie 2016, la întâlnirea anuală a IAA Global de la Cannes, IAA România a fost distinsă cu premiul global "IAA Global Excellence Award".