The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

JOIN THE INNOVATOR’S TRIBE LA DESIGN THINKING FORUM 2018!

Articol / 27 Aug 2018 / The Institute
  • JOIN THE INNOVATOR’S TRIBE LA DESIGN THINKING FORUM 2018!
  • JOIN THE INNOVATOR’S TRIBE LA DESIGN THINKING FORUM 2018!
  • JOIN THE INNOVATOR’S TRIBE LA DESIGN THINKING FORUM 2018!
1/3
In urma succesului inregistrat de editia pilot a conferintei ‘Design Thinking Forum’ de anul trecut, Marketing Inisders Group impreuna cu Design Thinking Society revin in forta pentru editia a doua a evenimentului, cu un nou line-up si noi provocari.

Editia trecuta ‘Design Thinking Forum’ a fost sold out cu o luna inainte de data evenimentului, reunind peste 200 de reprezentanti din mediul de afaceri cat mai divers: de la startupuri la corporatii, experti, founders si CEOs laolalta.

In acest an ne propunem sa depasim statutul de buzz-word al metodei Design Thinking, indreptandu-ne catre povesti reale, care reflecta corect experienta, reusind astfel sa impartasim si sa invatam din rezultatele obtinute cu Design Thinking.

Am invitat pe scena cativa dintre pionierii metodei in Romania, leaderi curajosi care au imbratisat designul pentru a inova, a transforma sau a gasi solutii la probleme complicate. Speram ca povestile lor sa ii inspire si pe altii catre actiune, catre a provoca status-quo-ul, pentru a construi o lume mai buna pentru clientii si angajatii lor, cat si pentru societatea care ii inconjoara.

Design Thinking Forum 2018 aduce pe scena 12 speakeri de la companii de renume din mediul de afaceri romanesc si international, companii precum Carrefour, Orange, NN Romania, Allianz-Tiriac, Fjord/Accenture Interactive, Holcim, proband astfel versatilitatea metodei si gradul ei de absorbtie si aplicare in mediul organizational.

Conferinta va avea loc la Bucuresti, pe data de 20 septembrie 2018, in cadrul Biavati Events Floreasca, cu suportul Orange Romania (Platinum Partner), Carrefour Romania (Silver Partner), Allianz Tiriac (Silver Partner) si Tananana (Broadcast Partner).

Partenerii media: The Institute, Designist, Alist Magazine, Romania Pozitiva, NRCC - Netherlands-Romanian Chamber of Commerce, Zelist, Revista Cariere, Contact Center Magazine, Impact Hub , Maastricht School of Management si Editura Publica.

‘Design Thinking Forum 2018’ este organizat de Marketing Insiders Group impreuna cu Design Thinking Society.

Pentru inscrieri la eveniment: http://www.conference-arena.com/design-thinking-forum
Pentru a urmari evenimentul pe facebook: https://www.facebook.com/designthinkingforum/
Pentru detalii, comunicare si marketing: Cristina Vidu, cristina.vidu@market-insiders.com