The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Gala Romanian EFFIE Awards 2016

News / 21 Sep 2016 / INSTITUTE.RO
  • Gala Romanian EFFIE Awards 2016
1/1
Gala de premiere Romanian EFFIE Awards va avea loc pe 22 septembrie, începând cu orele 19.30, la Muzeul Național de Artă al României, Sala Auditorium. Gazda evenimentului va fi Andreea Esca.



În urma primei runde de jurizare, 49 de campanii au rămas în competiție. Acestea sunt semnate de: CAP, Cohn and Jansen JWT, FCB Bucharest, GMP Advertising, Graffiti BBDO, Heist Industries, Jazz, Kubis Interactive, Leo Burnett România, Propaganda, McCann World Group România, Ogilvy & Mather, Orange România, Publicis România, Rusu+Borțun Brand Growers, Tempo Advertising, UM România și Webstyler.

Lucrările finaliste vor fi evaluate de juriul prezidat de Paweł Tyszkiewicz, Chairman of Polish Effie Committee & CEO Polish Marketing Communications Association SAR. Cariera sa a început în 1991, când a ocupat poziția de consul la Consulatul Poloniei în Los Angeles și Montreal. Au urmat ulterior funcții precum General Manager în cadrul Polonia Cup - organizatorul Campionatului polonez de motociclete și importator Ducati, board member al companiei ZKDP – ABC Poland, unul dintre leaderii din sectorul de IT din Polonia sau board member în cadrul The European Association of Communications Agencies –EACA. Tyszkiewicz av fi prezent în seara galei alături de ceilalți membri din juriu, reprezentanți seniori ai industriei de marketing și comunicare din România,.

Gala de premiere va include si cel de-al patrulea EFFIE Talk. Acesta va fi susținut de Sergiu Neguț, consultant și Board adviser specializat în creștere antreprenorială și transformare organizațională, speaker și Associate Dean of Entrepreneurial Growth la Maastricht School of Management România. Neguț are la activ investiții ca Business Angel în afaceri locale, printre care frufru, 2parale, Softelligence, sau Intermedicas, iar până în 2011 a fost Director Executiv la Regina Maria, unde, alături de fondatorul clinicii, a contribuit la creșterea de mai bine de zece ori a companiei, printr-un mix de creștere organică, dezvoltări greenfield și achiziții, inclusiv vânzarea de două ori a companiei către fonduri de investiții.