The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Gala Nominalizaților Effie Awards 2016 are loc pe 9 septembrie

News / 06 Sep 2016 / INSTITUTE.RO
  • Gala Nominalizaților Effie Awards 2016 are loc pe 9 septembrie
1/1
Anul acesta, în competiția Romanian EFFIE Awards, 27 de agenții și companii au înscris 88 de campanii, pentru 60 de branduri. Acestea vor fi evaluate în perioada următoare de către un juriu format din 90 de reprezentanți seniori ai industriei de marketing și comunicare din România.

Paweł Tyszkiewicz, Chairman of Polish Effie Committee & CEO Polish Marketing Communications Association SAR, este cel care va conduce juriul festivalului împărțit în două runde distincte de jurizare. Campaniile vor fi evaluate din perspectiva rezultatelor de vânzări și a obiectivelor de comunicare atinse și depășite. 

Proiectele selectate la finalul primei runde de jurizare vor fi anunțate și aplaudate pe data de 9 septembrie, în cadrul Galei Nominalizaților EFFIE 2016, pe scena Sălii Auditorium, MNAR. Gazda evenimentului va fi Cătălin Ștefănescu.

Gala Nominalizaților EFFIE 2016  - prima de acest fel - va avea un format special - axat pe prezentarea primelor insight-uri rezultate din prima rundă de jurizare. Pe lângă nominalizații EFFIE 2016, vor fi prezentate cele mai proaspete insight-uri despre ingredientele-cheie care au stat ȋn spatele cazurilor care au intrat ȋn finală - puncte tari, dar și zonele care au fost mai slabe sau sugestiile juraților. Toate acestea vor fi ”sarea și piperul” Galei Nominalizaților EFFIE 2016.

Karel Vinck, Chief Digital Brands la Publicis One Belgium și Managing Director la Duval Guillaume prezintă Effie Talk 3 ȋn cadrul galei nominalizaților

Pentru a continua tradiția EFFIE Talks, lansată ȋn primăvară -  ȋn cadrul Galei Nominalizaților EFFIE 2016 - vom avea al treilea EFFIE Talk  susținut de Karel Vinck, care ocupă pozițiile Chief Digital Brands la Publicis One Belgium și Managing Director la Duval Guillaume din 2004. Datorită lui Vinck, Duval Guillaume are în palmares 20 de premii EFFIE, 39 de trofee Cannes Lions și sute de distincții de la alte competiții naționale și internaționale.
Tema conferinței pe care o va susține în România este „Creative Effectiveness. Why it will be increasingly important”. Karel Vinck va explica de ce premiile EFFIE vor deveni din ce în ce mai importante în viitor. Într-o lume în care soluțiile digitale creează iluzia că pot înlocui creativitatea, el crede că EFFIE reprezintă dovada că în continuare o strategie creativă, puternică este cea care asigură cel mai mare impact asupra consumatorilor.


EFFIE Awards este un festival internaţional sub licenţă EFFIE Worldwide, Inc. EFFIE Awards a fost lansat în 1968, in SUA. Romanian EFFIE Awards este un eveniment de marcă al industriei de marketing şi comunicare, organizat de International Advertising Association România (IAA România), în parteneriat cu Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR) şi implementat de The Institute.
Lista câștigătorilor Romanian EFFIE Awards 2014 este disponibilă pe www.effie.ro.