The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Gala de Anunţare a Finaliștilor Effie Awards 2017 va avea loc pe 30 mai

News / 29 Mai 2017 / INSTITUTE.RO
  • Gala de Anunţare a Finaliștilor Effie Awards 2017 va avea loc pe 30 mai
1/1
Finaliștii Romanian EFFIE Awards vor fi anunțați în cadrul unei Gale, care va avea loc marți, pe 30 mai, de la 19:30 la Apollo 111 Teatrul (Ion Brezoianu 23-25). Anul acesta, în competiția EFFIE, 29 de agenții și companii au înscris 106 campanii, pentru peste 70 de branduri.

Intrarea la Gala Finaliștilor EFFIE 2017 este gratuită pentru orice membru al comunității de marketing, publicitate, advertiseri sau pentru membrii academici interesați de industrie. Accesul la eveniment se face prin confirmarea prezenței pe adresa teodora.calin@institute.ro.
 
În cadrul Galei Finaliștilor EFFIE 2017 va avea loc și un nou EFFIE Talk, susținut de Béla Ziemann, cel mai premiat director de strategie din Italia. Ziemann are 25 de ani experiență în domeniu, iar în ultimii 10 ani a ocupat funcția de creative strategist pentru diverse branduri globale precum Heineken, Mercedes-Benz, DaimlerChrysler, Diesel, Pirelli, Nescafé, Renault sau Canon. Prezentarea lui Béla are ca temǎ: „Data and Creativity: Will You Have This Dance?”.