The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Creative Talks #6 - Ioana Filip

Articol / 09 Mar 2017 /
  • Creative Talks #6 - Ioana Filip
1/1
Miercuri, 15 martie, de la ora 20:00, în plină săptămână aniversară Energiea, povestim cu Ioana despre ce înseamnă să fii „creativ” într-una dintre cele mai proeminente agenții de publicitate. Ioana Filip este Executive Creative Director la MRM // McCann România, tutore al Școlii ADC*RO și, mai nou, membru ADC România.

Ioana Filip A debutat în copywriting în 2006, iar din 2011 face parte din echipa McCann Worldgroup Romania. La numai 26 de ani a devenit Group Creative Director la McCann București pentru toate brandurile companiei Coca-Cola, pentru care a dezvoltat atât campanii locale, cât și regionale, iar trei ani mai târziu a fost promovată în funcția de Executive Creative Director în MRM // McCann. Campaniile coordonate de ea au fost premiate la Cannes Lions, Eurobest, Webby, Golden Drum, Euro Effie.

Din când în când Energiea găzduieşte „creativi” contemporani ce renunţă la brief-uri şi deadline-uri şi ne vorbesc relaxaţi, la un pahar, despre motivaţie, inspiraţie şi procese creative. În str. Brezoianu 4, la parter.

Powered by ADC Romania

Accesul este liber. Detalii aici.