The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

4Creative's câștigă Creative Distinction Award acordat de ADC Europe

Articol / 21 Mar 2017 / INSTITUTE.RO
  • 4Creative's câștigă Creative Distinction Award acordat de ADC Europe
1/1
Campania We are the Superhumans, creată de 4Creative’s, agenția in-house a Channel 4 a câștigat cea mai prestigioasă distincție acordată de Art Directors Club of Europe – Creative Distinction Award 2016. 4Creative’s au inițiat campania în 2012, iar în 2016 au revenit cu un sequel. 

Deși mulți directori de creație s-ar fi retras liniștiți după succesul din 2012, cei de la 4creative’s au reușit performanța de a crea o campanie la fel de răsunătoare și de succes ca din cea din urmă cu patru ani, așa că au fost răsplătiți cu cel mai prestigios premiu oferit de Art Directors Club of Europe. Campania We are the Superhumans a reușit să vorbeasca despre paralimpici în aceeași paradigma a olimpicilor și să genereze o schimbare a percepțiilor la nivel național în discursul despre oamenii cu dizabilități.

Creative Distinction Award e un premiu special individual înființat în 2015, creat să recunoască cele mai inspiraționale exemple de creativitate cu impact social major.




Mai multe detalii aici.

Art Directors Club of Europe e o organizație non-profit care își propune să premieze și încurajeze excelența în designul și advertisingul european. Fondată în 1990, e manageriată de profesioniști din asociații de design si advertising din 19 țări. ADC România este membră a ADC Europe, iar unul dintre cele mai importante proiecte ale ADC România este Școala ADC*RO