The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Premiile Creativității ARCUB – UNATC 2017

News / 12 Dec 2017 / INSTITUTE.RO
  • Premiile Creativității ARCUB – UNATC 2017
1/1
Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale” în parteneriat cu ARCUB organizează a cincea ediție a Premiilor Creativității ARCUB – UNATC.

Gala de premiere va avea loc la UNATC (str. Matei Voievod, nr. 75-77), sala Ileana Berlogea, pe 15 decembrie 2017, de la orele 18:00.

În cadrul festivității vor fi acordate 12 premii, cea mai importantă distincție fiind diploma de Laureat al Speranței Academice și suma de 500 de lei.

UNATC a invitat mai multe universități din București să se alăture demersului de premiere a creativității. Criteriile de numire a câștigătorilor au aparținut fiecărei universități care a dat curs invitației, urmărind valori comune ca: talent, performanță, ingeniozitate, creativitate în domeniul de studiu. Nominalizații sunt studenți care au demonstrat prin realizări remarcabile că sunt creativi și inovatori, fie în domeniul științelor umaniste, fie în cel al științelor exacte.

Programul evenimentului:

- orele 18.00, sala Ileana Berlogea - festivitatea Premiile Creativității ARCUB - UNATC 2017
Evenimentul va fi deschis cu un moment de reculegere în memoria Majestății Sale Regele Mihai I al României.

- orele 19.00, sala Ileana Berlogea - spectacol commedia dell`arte „Slugă la 5 stăpâni” de prof.univ.dr. Mihai Gruia Sandu în interpretarea actorilor de la Master, Arta actorului, anul II



Prezentator: Lucian Ionescu, actor

Universități participante: Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale”, Universitatea Naţională de Muzică din București, Universitatea din București, Universitatea Politehnică din București, Universitatea Hyperion din București, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din București, Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară București, Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, Școala Națională de Științe Politice și Administrative din București, Universitatea Titu Maiorescu București.