The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

One Night Gallery #4 - LOVE: Livia Fălcaru

News / 20 Apr 2018 / INSTITUTE.RO
  • One Night Gallery #4 - LOVE: Livia Fălcaru
1/1
Cel de-al patrulea eveniment One Night Gallery este dedicat Liviei Fălcaru, artist vizual și ilustrator. Evenimentul va avea loc sâmbăta aceasta, 21 aprilie, la Verde Stop / Halle din Barbu Văcărescu 162 - 164.

One Night Gallery este un concept de art show axat pe arta contemporană română, inovație și tehnologie. Scopul acestuia este să susțină artiștii locali și să încurajeze noi experiențe artistice în contextul noilor tehnologii emergente.


Ilustrație Livia Fălcaru

Urmând scenariul evenimentului precedent, noua ediție One Night Gallery va include expunerea materială a unei selecții din lucrările Liviei Falcaru, precum și prima sa lucrare în realitate virtuală.

Invitatul special al One Night Gallery #4 este Mindscape, studio multimedia şi de tehnologii creative, axat pe video mapping, stage design şi instalații interactive. Acesta va realiza o proiecție pe o parte din lucrările artistei, în care va integra și elemente din designul grafic realizat de Livia.

 
Ilustrație Livia Fălcaru


De asemenea, începând cu ediția trecută, proiectul a adăugat și componenta de realitate augmentată datorită parteneriatului cu ArtiVive, prin care invitații au putut scana lucrările putând astfel vedea procesul creativ într-un video time lapse. De data aceasta, lucrările vor fi animate.


Ilustrație Livia Fălcaru