The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

În vizită la Experimentalist Gallery

News / 10 Dec 2015 / INSTITUTE.RO
  • În vizită la Experimentalist Gallery
1/1
În perioada 11-13 decembrie poți vizita, la The Ark, Experimentalist Gallery, prima expoziție de amploare Experimentalist.RO în offline, cu lucrări înscrise pe platforma dedicată creativității românești. Tot acolo, Experimentalist.ro va avea o zonă dedicată unde vor putea fi vizionate cele mai bune creații de pe canalul de YouTube Grolsch și vor avea posibilitatea să acceseze direct platforma prin intermediul unui touch screen. 

În cadrul celor șase domenii de interes propuse de Grolsch: ilustrații, fotografii, video, sculpturi, muzică sau instalații artistice, creativii au avut posibilitatea să-și rezerve un loc în cadrul galeriilor Experimentalist.ro, galerii ce vor duce lucrările acestora în comunitățile din București și Timișoara. 
 
“Experimentalist.ro este spațiul virtual de întâlnire al creativilor din România. Fiecare provocare Grolsch le este adresată și vrem ca prin aceste provocări să-și dovedească creativitatea. Prin relansarea platformei, vrem să ducem mai departe seria de provocări Grolsch și să le oferim creativilor din România posibilitatea de a se afirma la nivel internațional, prin expunerea creațiilor în cele mai bune publicații de profil din industrie”, spune Ingrid Viuleț, Brand Manager Grolsch.
 
Vernisajul Experimentalist Gallery are loc azi, 10 decembrie, începând cu ora 19.00, la The Ark. Este o seară dedicată scenei creativității unde îi poți urmări la lucru pe Serebe, Robert Obert și Wood Be Nice, vei explora colțul special dedicat proiectului #FastArt. Poveștile vizuale sunt ambalate cu stil într-un ambalaj sonor mixat de Charlie Boy The Rabbit King. 
 
Accesul este liber iar expoziția poate fi vizitată de vineri până duminică inclusiv, între orele:
V 09:00 - 21:00
S 12:00 - 21:00
D 12:00 - 19:00