The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Art Factory - Open Call for artists

Articol / 08 Iun 2018 / INSTITUTE.RO
  • Art Factory - Open Call for artists
1/1
Art Factory se pregătește de cea de-a patra ediție, printr-un call for entries adresat artiștilor vizuali.

Festivalul de tip pop-up va transforma pentru o săpămână un spațiu industrial într-un hub cultural.

Dacă ai lucrări, obiecte sau instalații ce au ca subiect urmele pe care omul le lasă în împrejurimile sale (asupra mediului, a semenilor săi sau asupra propriului sine), poți trimite un CV, un portofoliu și o selectie de imagini cu lucrările pe care dorești să le înscrii în procesul de selecție pe adresa artfactoryfest@gmail.com

Deadline:
25 IUNIE 2018, ora 23:59

Puteți vedea cum a arătat ediția din 2017 aici:



Art Factory este un proiect al Asociației făra Nume ce are ca scop aducerea în conștiința socială a sorții platformelor industriale dezafectate și a potențialului cultural al acestor spații.

Este un proiect al Ascociației Fără Nume prin care încercăm să revitalizăm/reanimăm spațiile abandonate prin organizarea unor evenimente culturale ce au ca scop, dacă nu recuperarea, măcar reactivarea temporara a acestor spații pasive ce se află pe o cale sigură către dispariție.