The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

5 din cartier // 12-18 martie 2018

Articol / 12 Mar 2018 / Lori Alexe
  • 5 din cartier // 12-18 martie 2018
1/1
Am revenit cu „5 din cartier” sau lucrurile pe care nu vrem să le pierzi din vedere în perioada 12 – 18 martie 2018. Sperăm că deja v-ați obișnuit cu această rubrică de recomandări.



1. Vinyl, Rum, Tapas & Wine // 14 martie // @Apollo111

Miercuri, 14 martie, de la ora 19.00 se întâmplă Vinyl, Rum, Tapas & Wine la Apollo 111 Barul. VRTW este o serie de evenimente recunoscută deja pentru combinația reușită de muzică bună ascultată într-un mod cald, pe vinyl, rom, gustări în stilul spaniol, tapas și vin în companie plăcută.

2. Contemporary Jazz Dance cu Mustapha Barkati // 16 martie // @Linotip

Centrul de dans contemporan Linotip ne invită luna aceasta la un atelier intensiv de dans contemporan alături de Mustapha Barkati. Zilele de atelier coordonate de Mustapha se axează pe fizicalitate, energie, schimburi de direcție în mișcare, provocări la nivel de turație și sărituri, explorând și latura emoțională a coregrafiilor.

3. Concert ACID PAULI (Ouïe) // 16 martie // @Control

Vineri ai parte de un concert atipic, ACID PAULI la Control Club, de la ora 23.00. Muzica electronică e asociată cu sunetele tari care induc mișcarea, dar abordarea asta este doar una dintre variantele disponibile. „Când oamenii îmi spun că au adormit pe muzica mea, acasă sau în altă parte, mulți nu ar aprecia asta drept un compliment, dar eu da. Îmi place muzica care te poate adormi ” susține producătorul german Acid Pauli.

4. Dialog Gabriel Liiceanu - Ioan Stanomir // 18 martie // @Humanitas Cișmigiu

Duminică, 18 martie, la ora 17.00, Editura Humanitas vă invită în librăria Humanitas de la Cișmigiu la un dialog între Gabriel Liiceanu și Ioan Stanomir, cu tema „Lumea în care am trăit“. Dezbaterea este a doua din seria „12 cărți despre lumea în care trăim“, dialoguri cu bibliografie, în care două cărți dau tonul și tema întâlnirilor. Cele două cărți aduse împreună în luna martie sunt „Nenorocirea secolului. Despre comunism, nazism și unicitatea „Şoah“-ului“ de Alain Besançon și „Gândirea captivă“ de Czesław Miłosz.

5. Late breakfast & brunch // Ma – D: 10.00 - 22.00 // @Arome

Arome este un bistrot cochet de pe strada Luigi Cazzavillan nr. 25 cu atmosferă plăcută, mâncare sănătoasă și cafea aleasă atent. Mai multe informații despre meniul lor puteți urmăriți pe pagina lor de Facebook sau pe site.