The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Zilele Unteatru, de astăzi în București

News / 28 Iul 2016 / Miruna Boțîrcă
  • Zilele Unteatru, de astăzi în București
  • Zilele Unteatru, de astăzi în București
1/2
Astăzi începe cea de-a șasea ediție a Zilelor Unteatru. Programul prezintă spectacole și concerte pentru iubitorii de teatru și nu numai. Weekend-ul prelungit aduce în patru zile de sărbătoare nu mai puțin de opt spectacole de teatru, din care trei premiere, șapte concerte, expoziții de fotografie și sculptură.  Festivalul va ține până pe 4 august.

Nume sonore de pe scena artistică și culturală din România vor fi prezente la micro-festivalul Zilele Unteatru. Robin and the Backstabbers, Byron, Lucia sau actori precum Șerban Pavlu vin să încânte iubitorii de artă din Capitală timp de patru zile. 

“De ce Unteatru?Unteatru pentru ca din pură pasiune şi aproape lipsiți de orice mijloace, complet împotriva a ceea ce numim "mersul lucrurilor", niste artişti se ambiționează să rămănă artişti, oferind poate cea mai complexă, originală şi proaspătă stagiune a unui teatru din Bucureşti. De ce Zilele Unteatru? Zilele Unteatru sunt aşa, un fel de "platouaş" cu tot ce are Unteatru mai bun, plus ceva invitați in concert, servit rece în plin sezon al nunților...ce poate fi mai apetisant?”, a declarat Șerban Pavlu, actor. 
 
"E o mare bucurie pentru noi să cântăm din nou la Unteatru, de data asta la "Zilele unteatru", cu ocazia aniversării lor. De ei ne leagă multe momente plăcute, găzduindu-ne primele concerte "wireless" în atmosfera intimă a vechiului lor sediu și făcându-ne să revenim ca spectatori și prieteni. Vă așteptăm pe toți cu drag la concertul nostru de sâmbătă, 30 iulie, să le urăm la mulți ani!", a spus Dan Byron.

Împreună cu Andi Vasluianu, Șerban Pavlu, Oana Pellea, Marian Râlea, Marius Manole, Dorina Chiriac, Gianina Corondan și Lari Giorgescu, actori și prieteni Unteatru, au fost realizate video-uri de susținere al acestui proiect cultural inedit. Video-urile le puteți vizualiza aici.

Despre UNTEATRU:  

UNTEATRU este un proiect cultural independent rezultat din dorința înființării unui spațiu dedicat activităților artistice. Trăsătura care conferă unicitate proiectului este obiectivul exclusiv cultural de la care organizatorii nu se abat: UNTEATRU nu servește scopurilor comerciale. El funcționează din 2010 ca vitrina în care produsul cultural devine exponat, iar spectatorul vizitator. Obiectivele UNTEATRU sunt vizibilitatea și promovarea tânărului artist, asigurarea unui spațiu de repetiții și producții independente și educația prin cultură.