The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

SoNoRo Conac – muzică pentru arhitectură

News / 11 Sep 2017 / INSTITUTE.RO
  • SoNoRo Conac – muzică pentru arhitecturăCaru cu Bere
  • SoNoRo Conac – muzică pentru arhitecturăConacul Neamțu din Olari
  • SoNoRo Conac – muzică pentru arhitecturăPalatul Culturii din Iași
1/3
SoNoRo Conac pune muzica în slujba salvării patrimoniului arhitectural românesc și derulează o campanie de strângere de fonduri pentru reabilitarea conacului Neamțu din Olari, județul Olt. Campania va consta în organizarea unui concert la conac, pe 21 septembrie, și a unui sistem de donații comunicat pe tot parcursul lunii septembrie.
 
Tot în cadrul SoNoRo Conac vor mai avea loc concerte la Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași -  Palatul Culturii din Iași, pe 19 septembrie, și cu ocazia inaugurării unei noi aripi a Carului cu Bere, pe 20 septembrie, în București. 
 
“Locurile în care susținem concerte sunt reprezentative pentru esența SoNoRo Conac și pentru ce ne-am propus încă de la început prin acestă inițiativă: readucerea muzicii de cameră în locurile pentru care a fost menită, celebrarea unor puncte importante în istoria arhitecturii din țara noastră, iar, de anul acesta, și salvarea acelor monumente ce se pot pierde din cauza unor circumstanțe nefavorabile”, explică Răzvan Popovici, inițiatorul SoNoRo Conac și directorul Festivalului Sonoro.
 
SoNoNo Conac este un proiect inițiat de Asociația Sonoro, cu sprijinul partenerului principal - BRD – Groupe Société Générale și al Ordinului Arhitecților din România.