The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

V FOR VINTAGE CHRISTMAS CONCEPT

/ 15 Dec 2016 / INSTITUTE.RO
  • V FOR VINTAGE CHRISTMAS CONCEPT
1/1
La Christmas Concept sunt pregătie cadouri creative care te răsfață vizual, tactil, olfactiv și gustativ.
Obiecte de ceramică sau porțelan, bijuterii și accesorii de autor, design de obiect, articole de design vestimentar, minunate creme și parfumuri bio, vintage autentic.

Eat, drink and be merry!
La Christmas Concept te bucuri de o selecție extinsă dedicată artei culinare - gourmet.
Ciocolată, vin, cognac, armagnac, ceaiuri, vinuri spumante, macaroons, sampanie, gemuri și dulcețuri rafinate, uleiuri și produse din pastră de masline, pregatite sa-ti delecteze toate simturile.

A few of our favourite things…
Artmark ne întampină cu ARTĂ, o expoziție a numelor de referinţă în arta plastica, de la Nicolae Grigorescu la Adrian Ghenie.

Cand ne întâlnim?
Sâmbătă și duminică, adică pe 17 și 18 decembrie 2016 de la 11.00 – 20.00
Mai multe detalii aici

Unde ne întâlnim?
La Galeriile Artmark | C.A. Rosetti nr. 5.