The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

WOMAN OF NOW

News / 13 Iun 2016 / INSTITUTE.RO
  • WOMAN OF NOW
1/1
Pe 16 iunie are loc cea de-a treia ediție a TEDxBucharestSalon, intitulată „Women of Now”, organizată independent sub licența TED și găzduită de Point. În cel de-al optulea an de existență a conferințelor marca TEDxBucharest, acest nou tip de eveniment se va bucura de prezența unor invitați aparte, lideri în domeniile lor de activitate sau care au trăit experiențe de viață motivaționale.
 
Peste 100 de persoane în căutare de inspirație vor fi prezente la cel de-al treilea eveniment din seria TEDxBucharestSalon, unde vor asista la discursuri multidisciplinare, concentrate în intervaluri de câte 18 minute și susținute de către șase invitați de excepție.
 
Tema evenimentului - „Women of Now” - va aduce sub lumina reflectoarelor idei și povești de actualitate ale unor persoane cu un real impact în comunitate, având în prim plan multiplele fațete ale femeii de astăzi. 
 
Formatul TEDxBucharestSalon, testat cu succes în 2015 și primit cu mare entuziasm de comunitatea TEDxBucharest, stimulează ideea de conversație și de colaborare, inițiată prin dialog. Acest concept este facilitat de către echipa organizatoare prin multiple idei și surprize, caracteristice TEDxBucharest. 
 
Invitații evenimentului, alături de public, de organizatori vor participa la conversații captivante despre provocările femeilor de astăzi și despre modul în care ideile și interacțiunile lor pot schimba norme sociale și comunități întregi.
 
Structura evenimentului include:
● șase discursuri puternice susținute de invitații ediției;
● o serie de proiecții video ale unor prezentări din cadrul conferințelor TED si cele TEDx internaționale;
● un panel de discuții pe marginea temei principale;
● surprize pregătite de organizatori.
 
 
Speakeri: Paula Herlo, Alexandra Ușurelu, Adrian Oianu, Roxana Dumitrache și Anca Bucur