The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

AEGEE sărbătorește Ziua Europeană a Limbilor Străine

News / 24 Noi 2016 / INSTITUTE.RO
  • AEGEE sărbătorește Ziua Europeană a Limbilor Străine
1/1
Duminică (27 noiembrie), de la orele 12:00, AEGEE București găzduiește Ziua Europeană a Limbilor Străine. 

La nivel intenațional, proiectul are ca scop motivarea tinerilor europeni să învețe limbi diferite. Prin organizarea de cursuri de limbi străine simultane și a diferitelor tipuri de evenimente legate de limbă, cu o acoperire media largă în toată Europa, Ziua Europeană a Limbilor Străine își propune să atragă atenția internațională asupra importanței învățării limbilor străine și sensibilizarea publicului larg și a factorilor de decizie.


Pentru ziua de duminică, AEGEE a pregătit activităţi de tip workshop, jocuri interactive și quiz-uri de cult, care pun accentul pe învăţarea celor mai importante cuvinte şi expresii prin educaţie nonformală, dar şi a celor mai importante elemente de cultură.

Participantul ideal este un student care iubește învățarea limbilor străine și crede că diversitatea lingvistică este un aspect important al bogăției culturale a Europei. Înscrierile se fac prin completearea unui formular.